Fásy Ádám öt hónappal ezelőtt szívműtéten esett át. A zenész alig várta, hogy újra a színpadon állhasson, és infarktusa után, hála a gyógyszeres kezelésnek, az életmódváltásnak és a sportnak mára már teljesen felépült.

Fásy Ádám öt hónappal ezelőtt kapott infarktust, amely miatt szívműtéten esett át. A zenész a Borsnak mesélt állapotáról, egészségéről, és arról, mi változott az életében az elmúlt hónapokban.

"Folyamatos ellenőrzés alatt állok, három és öt hetes periódusban járok orvoshoz. Figyelem magam, rendszeresen mérem a vérnyomásomat és ellenőrizzük a koleszterin szintemet. Sokáig gyógyszerellenes voltam, de most már megbékéltem azzal, hogy életem végéig együtt kell velük élnem. Egy teljes életmódváltáson mentem keresztül. A terhelhetőségem és a fizikumom erősítésére, illetve a gyógyulásomra összpontosítok"

-mondta Fásy, aki rosszulléte óta egészségesen táplálkozik.

"Lételemem a színpad, de muszáj volt átértékelnem mindent. Figyelmeztetésnek veszem az infarktusomat, és tisztában vagyok vele, hogy ezzel együtt kell élnem, de nem úgy élek, mint egy beteg ember. Feldolgoztam a történteket, ehhez nagy segítségemre volt a felém irányuló rengeteg szeretet. A nagy rendezvényeken, fesztiválokon találkozom a közönséggel, és felér egy gyógyulással, amikor átölelnek a rajongók"

-tette hozzá a zenész.

Forrás: Szabó Gábor - Origo