"Ha nyugatabbra születek, nemzetközi karriert is befuthattam volna" - így él most a Csillag születik győztese, Tabáni István

Forrás: Tabáni / Facebook -
múlt család Tabáni István Csillag születik karrier RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László Hová tűnt? című műsorában a Csillag születik második szériájának győztese, Tabáni István vendégeskedett. Az énekes elmondta, hogy él most, és arról is őszintén beszélt, hogy van benne némi keserűség, amiért elfelejtette a média.

Tabáni István a műsorban elmesélte, hogy kishíján lemondta Csillag születik válogatóját, ahova azon a napon utolsóként érkezett. Annyira lenyűgözte a hallgatóságot, hogy a szerkesztők egymásra néztek, és nem akarták elhinni, hogy egy ilyen hétköznapi megjelenésű embernek ilyen aranytorka van.

"Én sem hittem el magamról, hogy jól tudok énekelni. Nem foglalkoztam annyira azzal, hogy hatással tudok lenni az emberekre. Úgy működök, mint egy eszköz, a zene révén ilyen hatást tudok kifejteni az emberekre, és ezt jól kell használni, hogy hiteles tudjak maradni benne"

- mondta Tabáni, akinek két kisfia van.

"Nem ugyanaz az ember vagyok, mint 13 éve, sok mindenben változtam. Ebben nagy segítségem volt a feleségem, nagyon sok mindent mutatott nekem. Segít a koncertszervezéseimben, meg a fellépéseimben. Ha úgy nézzük, ez egy családi vállalkozás is, a bizalom az kölcsönös"

- mesélte az énekes, aki arról is beszélt, mi az oka annak, hogy eltűnt.

Tabáni István és felesége Forrás: Tabáni / Facebook

Tabáni arról is beszélt, hogy ha máshova születik, valószínűleg máshol tartana az életben.

"Picit mérges vagyok... Keserűség van bennem, ha más kondíciókkal indulok az életben, és kicsit nyugatabbra születek, akár még nemzetközi karriert is befuthattam volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.