Megnősült az RTL Klub sztárja, Tabáni István

Forrás: RTL Klub -
házasság Tabáni István Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve élnek Csillával kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban, most pedig össze is házasodtak. Tabáni István a nyilvánosság teljes kizárásával mondta ki a boldogító igent!

Néhány hete vezette oltár elé kedvesét Tabáni István, akivel hét éve élnek boldog párkapcsolatban. A lánykérés már 2014 karácsonyán megtörtént, azóta tervezik a menyegzőt, ahol Tabáni István is énekelt.

Forrás: RTLKLUB

Az esküvőre meghívást kapott egy rajongó is, aki szívesen mesélt a nagy eseményről. "Csodás nap volt. István elképesztően fess volt, Csilla pedig gyönyörűen mutatott a fehér menyasszonyi ruhájában. Polgári és egyházi szertartáson is kimondták a boldogító igent. Úgy hetvenen lehettünk vendégek ebben az igazi vidéki lagziban. Volt zenekar, de István is énekelt néhány számot. Sírtam a meghatottságtól" - mondta a Blikknek. Tabáni Istvánt is kereste a lap, aki nem tagadta az esküvő tényét, de többet nem akart mesélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.