Elkésett a saját esküvőjéről Kökény Attila: "Tizenegykor kezdődött, ám én még tízkor ittam valahol"

Forrás: TV2 -
esküvő Kökény Attila késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő az ember életének egyik legfontosabb és legizgalmasabb pillanata, amely során mindenki azt szeretné, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Kökény Attiláék esetében is így volt, bár a vőlegénynek nem sikerült időben odaérnie a saját menyegzőjére.

Kökény Attila a Sztárban Sztár legutóbbi adásában mesélt arról, hogy neki sikerült elkésnie a saját esküvőjéről.

"Nem tagadom, én bizony lekéstem a saját esküvőmet. Tizenegykor kezdődött, ám én még tízkor ittam valahol"

- vallotta be az énekes, aki azt is elárulta, hogyan reagált a felesége.

Elkésett a saját esküvőjéről Kökény Attila: "Tizenegykor kezdődött, ám én még tízkor ittam valahol" Forrás: TV2

"Elhihetik, hogy nem örült, de azért akkor már hároméves volt a lányunk, együtt éltünk jó ideje, így tudta, mire vállalkozik" – nevetett az énekes, majd elmondta, hogy mi volt pontosan a késésnek az oka.

"Előző nap volt a legénybúcsú, ami annyira elhúzódott, hogy mi még fél tízkor a nyolcadik kerületben ittunk egy helyen. Aztán az egyik barátom egyszer csak megrángatott, hogy hahó, neked menned kell. Rohantam haza, letusoltam, felkaptam a ruháimat, majd rohantam az esküvőre. Persze, nem voltam teljesen józan, de azért mindenre emlékszem, pláne, hogy akkor még, huszonévesen, nem viselt meg annyira az ital"– magyarázta Kökény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.