Berki Mazsi: "Hazamegyünk és hülyének néznek"

Insta, Berki Mazsi -
Berki Mazsi Mexikó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Berki Mazsi és Krisztián a kislányukkal éppen Mexikóban nyaralnak. A pár mindent megtesz azért, hogy helyrehozzák a házasságukat. Mazsi most az Instagramján jelentkezett be.

"Pont itt jött egy úriember a két, 17 éves tacskójával és beszélgettem egy kicsit vele. Előtte a takarítónőkkel beszéltem, előtte a másik szomszéddal. Mindenki annyira kedves itt" - idézi Mazsit a Bors.

Insta, Berki Mazsi

"Úgy képzeljétek el, hogy itt mindenki köszön mindenkinek, mosolyogva, jókedvűen. A takarítótól kezdve a munkásokig mindenki. És az ilyen üdülések, illetve kikapcsolódások után, amikor hazamegyünk, akkor szokott az lenni, hogy köszönök mindenkinek, és hülyének néznek. Pedig ez lenne a normális" - tette hozzá.

A pár házassága kislányuk, Emma születése után romlott meg, a fiatal anyuka nemrég elmondta, mire vágyik Krisztiánnal kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.