Instagramján nosztalgiázik Rácz-Gyuricza Dóra: három éve randiztak először Jenővel

Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Gyuricza Dóri három éve randiztak először, most pedig már közös gyermeküket várják. Dóri az Instagramon elevenítette fel az első randevújukat. 

"Ma van 3 éve, hogy először randiztunk, ez pedig az első közös képünk. A randi pillanatáig azt hittem, átverés, és tuti nem is ennyire aranyos Jenő, mint a chaten...hogy írt, hogy nem tudja eldönteni, mit vegyen fel, meg hogy tökre izgul... a Rácz Jenő⁉️ izgul⁉️ miattam⁉️
De mindketten éreztük a kis eldugott bárban a koktélunk mögött, hogy ez valami más...Nem hittünk a fülünknek.. mikor annyi pocsék randi után leülsz az igazival szemben, ragyog a szíved.
Van aki szerint túl nyálas ez, szerintem pedig az igaz szerelemért végtelenül hálásnak kell lenni, és nem szabad rejtegetni, hogy majd megőrülsz a másikért, de nem akarsz túl nyálas lenni...
Ünnepeljétek meg a szerelmet, amikor csak alkalmatok van rá, túl rövid az élet" - írta Dóri.

Rácz-Gyuricza Dóra a terhessége alatt a kezdetektől fogva gyakran osztott meg képeket Instagramon. Volt közöttük olyan is, amely nem nyerte el mindenkinek a tetszését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.