Durván támadják a kommentelők Rácz Jenő feleségét - Így vágott vissza Gyuricza Dóra

Rácz Jenő babája Gyuricza Dóra Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz-Gyuricza Dóra a terhessége alatt a kezdetektől fogva gyakran osztott meg képeket Instagramon. Voltak, akik örültek kedvencük posztjainak, mások szerint a kevesebb több lett volna.  A kismama az egyik legutóbbi képe mellett az egyik kommentelővel komoly összetűzésbe keveredett. 

Nemsokára megszületik Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri kislánya, Kamilla. A kismama büszkén mutatta meg Instagram oldalán, hogyan változott meg a teste az elmúlt hónapokban.

Az utóbbi időszakban Dóri kapott hideget-meleget a kommentelőktől, ám egyikük azt kritizálta, hogy Rácz Jenő felesége miért "félmeztelen" a közzétett fotókon - írja a Bors.

A kommentelő először Rácz Jenő profilja alatt fejtette ki a véleményét, majd miután a sztárséf letiltotta, a házaspár követője tovább folytatta kritizálást a kismama oldalán. A hozzászóló arról írt, hogy valószínűleg Dóri sem örült volna, ha az édesanyja ilyen jellegű képeket oszt meg a terhessége időszakából.

„Nagyon örülnék neki. Annyira szeretnék egy kicsit bekukucskálni az ő szerelmükbe, amikor fiatalon engem vártak. Szerintem minél jobban szeretjük egymást, ezt az időszakot, minél büszkébben hordom a szívem alatt a kislányt, annál boldogabb ő is" - reagált a kommentre a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.