Megdöbbentő dologra derült fény Meghan Markle támadásaival kapcsolatban: ő áll a legtöbb mögött

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein -
Samantha Markle Meghan Markle támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle rengeteg támadást kap az online térben, ezzel kapcsolatban nemrég sokkoló dolog derült ki: a támadások jó része saját nővérétől, Samantha Markle-től érkezett.

Néhány héttel ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy Samantha Markle beperelte testvérét, Meghant. Azt állította, hogy hazudott róla Oprah Winfrey műsorában. Arról beszélt, hogy Meghan hazudott akkor, amikor egykének nevezte magát, hiszen ők féltestvérek, mindkettőjük apja Thomas Markle. De a hazugságok sora szerinte itt nem ér véget. Állítja, Meghan abban sem mondott igazat, hogy 18 éve nem látták egymást. Sőt, az sem igaz, hogy testvére szegénységben nőtt fel.

A történtekhez volt néhány szava Meghan Markle ügyvédjének, Michael Kumpnak is.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 07: Meghan, Duchess of Sussex visits Canada House on January 07, 2020 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage) Forrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein

"Meg fogjuk adni neki a szükséges minimális figyelmet, ez minden, amit megérdemel"
- nyilatkozta a TMZ-nek.

Ha ez nem lenne elég, fény derült arra is, hogy a Meghant ért támadások jó része saját nővérétől, Samantha Markle-től érkezett, ugyanis 20 évvel idősebb nővére üzemeltette azt a közösségi oldalt, ahol rengeteg hazugságot írtak róla meg. Az álhírek között akadt olyan is, amelyben azt állították, hogy Archie nem Harry herceg fia.

A Markle családban manapság nem ritka a konfliktus. Korábban Meghan másik féltestvére, Thomas is megosztott a nyilvánossággal néhány pletykát, többek között azt: Meghan Markle arra készül, hogy elhagyja Harry herceget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.