Áll a bál G.w.M és exe között: bíróság dönt majd a gyerektartás összegéről

Forrás: G.w.M/Instagram -
gyerektartás G.w.M exe G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tud megegyezni a gyeretartás összegéről Kulcsár Edina új barátja G.w.M és annak felesége, Nagy Melanie. Most úgy áll a helyzet, hogy a bíróság dönt majd arról, hogy a rappernek mennyit kell fizetnie.

"Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Majd az ügyvéd, az ügyvéd... Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem... Szóval azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem" - mondta el a TV2 Mokkájában a zenész, aki úgy véli, exe csillagászati összeget követel tőle.

Forrás: G.w.M/Instagram

G.w.M egyik ismerőse a Blikknek beszélt arról, hogyan fajult odáig a helyzet, hogy a felek bíróságra mennek a gyerektartás összegének megállapítása miatt.

"Amikor tavaly Márk elment otthonról akkor megbeszélték, mennyi pénzt ad havonta. Malenie akkor még nem dolgozott, két kicsi gyerek ellátása pedig nem kis pénz. Emellett a lakást, amelyben laknak, hitelre vették, így a törlesztőt is fizetni kell. Bár mindketten elfogadták az összeget, úgy tudom, Márk úgy döntött, mégsem ad annyit. Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol. Ez nem sok, pláne, ha ebből kéne fizetni a hitelt, a rezsit, a pelenkát, a bevásárlást és a kislány óvodáját is. Nem tudtak megegyezni egymás közt, ezért volt szükség ügyvédekre, hogy idővel beadhassák a bíróságra a keresetüket" - nyilatkozta, és hozzátette, a pletykákkal ellentétben Márk bármikor láthatja a gyerekeit.

"Ahogyan eddig sem, úgy a jövőben sem kívánom kiteregetni a magánéletem részleteit a médiában. Továbbra is azt gondolom, ezt az egészet egymás közt, a nyilvánosság kihagyásával kéne rendezni, ezért nem is kívánok reagálni a műsorban elhangzott állításokra" - mondta a lapnak Melanie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.