Óriási összeget követel G.w.M-től egykori párja, Melanie

Forrás: Facebook/Nagy Melanie -
G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, G.w.M egykori párja, Melanie nem tudja eltartani gyermekeit. Az édesanya azt nyilatkozta, másodállást kell vállalnia. Most kiderült, hogy súlyos összeget követel gyermekei apjától.

Varga Márk, azaz G.w.M a Mokka adásában mondta el, hogy volt párja, Melanie letiltotta őt, így gyermekeivel csak korlátozottan tud kommunikálni. Elmérgesedett a helyzet köztük. Melanie-t érzelmileg és anyagilag is megviselte a szakítás.

"Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konkrétan mindig az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Aztán az ügyvéd konkrétan olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem. Azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem" - mondta G.w.M, aki azt állítja, minden tőle telhetőt megtesz a gyerekekért, sokszor vásárol is nekik.

A rapper szeretné jobb irányba terelni a dolgokat, és arra vágyik, hogy a prioritás a két gyermek legyen, semmi más. Szeretné egy héten három napot megkapni a kicsiket, ellátásukban az édesanyja is segítene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.