Nánási Pál megindító szerelmi vallomása Ördög Nórához: "Te vagy a legjobb, és úgy tűnik, nem csak nekem”

szerelmi vallomás legjobb műsorvezető Nánási Pál Ördög Nóra Televíziós Újságírók Díja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén kilencedjére adták át a Televíziós Újságírók Díját. A magyar újságírók minden évben megszavazzák, melyek voltak a legjobb tévéműsorok, és kik voltak a legjobb képernyősök. Kilenc alkalommal hetedjére lett a legjobb női műsorvezető Ördög Nóra, amit férje, Nánási Pál sem hagyott szó nélkül.

A Televíziós Újságírók Díjának gálaestjét március 23-án tartották a Budapest Music Centerben, ahol jelen volt a magyar televíziózás krémje, legismertebb alakjai. A zsűri 13 kategóriában díjazta a 2021-ben képernyőre került tévéműsorokat, így kiderült, melyik lett a legjobb gasztroreality, showműsor, talkshow és megszavazták, kik a legjobb műsorvezetők, zsűritagok és színészek.

Ördög Nóra az eddigi kilenc alkalomból hetedjére lett a legjobb női műsorvezető, amivel kapcsolatban megható sorokat tett közzé Instagram-oldalán a büszke férj, Nánási Pál.

"A 7x legjobb műsorvezetőnő, 2x anya és sorolhatnám. Gratulálok Biberle:) Te vagy a legjobb, és úgy tűnik nem csak nekem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.