Három kategóriában zsebelt be díjat a TV2 a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén

tévés díj tévé Televíziós Újságírók Díja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női műsorvezetők között Ördög Nóra kapta a legtöbb szavazatot, a 2020-as tévéshow-k legjobb zsűritagja pedig Bereczki Zoltán (Sztárban sztár) lett a a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeket.

2021-ben összesen tizenkét kategóriában hirdettek győztest: díjat adtak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, talkshow, heti sorozat, napi sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában. A kategóriák győzteseit a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdették ki szeptember 8-án - írja az Origo.

Televíziós Újságírók Díja

A koronavírus miatt a tavaszi díjátadót a szervezők áttették szeptemberre, de a produkcióknál a 2020-as teljesítmény számított.

A vetélkedők között az Exatlon nyert, annak is a második évada, amelynek nagy részét nem mindennapi körülmények között, részleges kijárási tilalom mellett vették fel Dominikán, az első hullám alatt. A reality kategóriában egy tavalyi, de akkor újnak számító műsor, a TV2-n futó Farm VIP nyert, ezt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt vezették. A Mintaapák is kapott díjat a legjobb napi sorozat kategóriában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.