A női műsorvezetők között Ördög Nóra kapta a legtöbb szavazatot, a 2020-as tévéshow-k legjobb zsűritagja pedig Bereczki Zoltán (Sztárban sztár) lett a a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeket.

2021-ben összesen tizenkét kategóriában hirdettek győztest: díjat adtak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, talkshow, heti sorozat, napi sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában. A kategóriák győzteseit a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdették ki szeptember 8-án - írja az Origo.

Televíziós Újságírók Díja

 A koronavírus miatt a tavaszi díjátadót a szervezők áttették szeptemberre, de a produkcióknál a 2020-as teljesítmény számított.

A vetélkedők között az Exatlon nyert, annak is a második évada, amelynek nagy részét nem mindennapi körülmények között, részleges kijárási tilalom mellett vették fel Dominikán, az első hullám alatt. A reality kategóriában egy tavalyi, de akkor újnak számító műsor, a TV2-n futó Farm VIP nyert, ezt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt vezették. A Mintaapák is kapott díjat a legjobb napi sorozat kategóriában.