Harry herceg pár éve megpofozta a Foo Fighters nemrég elhunyt dobosát

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
pofon Foo Fighters Taylor Hawkins Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton érkezett a hír, hogy a Foo Fighters dobosát, Taylor Hawkinst holtan találták meg szállodai szobájában Bogotában. Az elhunyt dobosról azóta sorra születnek a cikkek, a brit bulvársajtó is előszedte az egyik afférját Harry herceggel.

Harry herceg és Taylor Hawkins 2015-ben találkozott egymással először, amikor a herceg meglátogatta a bandát egy koncert alkalmával a backstage-ben. Akkor nem derült ki semmi kettejük konfliktusáról, Hawkins csak tavaly, a The Howard Stern show-ban mesélte el, mi történt.

Taylor Hawkins az amerikai Foo Fighters együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. június 26-án Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Bejött hozzám és azt kédezte, hogy vagyok. Azt mondtam, olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok magamhoz térni, pedig játszanom kell" - mesélte Hawkins, akit Harry úgy ébresztett fel, hogy nemes egyszerűséggel felpofozta.

"Pofont kaptam a hercegtől! De mit tudok tenni, ő a herceg. Ám abban a pillanatban azt gondoltam, pofonütött ez a rohadék" - idézte a DailyStar a dobost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.