Avril Lavigne ismét menyasszony - harmadszorra fog férjhez menni

lánykérés Avril Lavigne gyűrű Eiffel-torony Mod Sun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Avril Lavigne ismét igent mondott! Szerelme, Mod Sun az Eiffel-torony lábánál kérte meg a kezét.

Harmadszor is férjhez meg Avril Lavigne. A zenész, Mod Sun, vagyis Derek Ryan Smith kérte meg a kezét, akivel 14 hónapja vannak együtt. A lánykérés nem is akárhol történt, hanem az Eiffel-torony közelében tette fel a nagy kérdést az énekes, mire Avril így válaszolt: "Igen! Örökké szeretni foglak!"

A énekesnőnek ez már a harmadik házassága lesz. 2006 és 2010 között a Sum 41 frontemberének, Deryck Whibley-nek volt a felesége, majd 2013 és 2015 között a Nickelback énekesének, Chad Kroegernek mondta ki a boldogító igent.

Avril Lavigne zavarba ejtő képet posztolt közösségi oldalára. A 36 éves énekesnő, Avril Lavigne a mai napig nem néz ki többnek 20 évesnél. Ez pedig bizony nem csupán az arcára értendő. Nemrégiben pofátlanul kerek melleket és bimbót villantott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.