Fejjel lefelé esett bele a pottyantós WC-be egy nő: tűzoltók húzták ki

pottyantós baleset Amerika nemzeti park wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túrázás közben érte kellemetlen baleset a negyvenes éveiben járó nőt, aki fejjel lefelé esett bele a pottyantós vécébe egy amerikai nemzeti parkban. A nem mindennapi esetről a Washington államban fekvő Brinnon tűzoltósága számolt be a Facebook-oldalán. 

A nő telefonja véletlenül beleesett a pottyantós vécébe, amit megpróbált egyedül kihalászni. Először leemelte a vécé ülőkéjét, lehajolt a gödörbe, de a telefon túl mélyen volt, nem sikerült elérnie.

Majd egy kutyapóráz segítségével próbálta meg kihalászni a telefont, de így sem járt sikerrel. Ezt követően a póráz egyik végét magára, a másikat pedig a fülkére kötözte, hogy még mélyebbre hajolhasson. A póráz azonban nem tudta megtartani, aminek következtében fejjel a gödörbe esett.

15-20 percen át próbált kimászni a gödörből, sikertelenül, visszaszerzett telefonján hívott segítséget.

A Washington államban fekvő Brinnon tűzoltóság emberei húzták ki a hölgyet. Bár azt tanácsolták neki, hogy feltétlenül vizsgáltassa ki magát, a nő nem akart orvoshoz menni.

A Facebook-bejegyzésben a brinnoni tűzoltóparancsnok leírta, hogy a nőnek nagy szerencséje volt, amiért nem sérült meg a baleset során, és a gödörben fejlődő mérgező gázok sem okoztak neki problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.