Kitálalt a stewardess, döbbenetes dolgot árult el a repülők vécéjéről

Forrás: Shutterstock/ Krysja -
stewardess repülőgép vécéje utaskísérő repülőgép wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt légiutas-kísérő sorban rántja le a leplet a repüléssel kapcsolatos tévhitekről, és felfed olyan dolgokat, amikről eddig nem is tudtunk. Videóiban tanácsot is ad, hogyan tudjuk elkerülni, hogy pórul járjunk az út során.

Kat Kamalani sorban tölti fel videóit a TikTokra. Az egyik legújabb posztjában az influenszer kitáltalt, és felfedte, hogy a repülőkön az első osztály mellékhelyiségeit nem csak az arra a részlegre jegyet váltó utasok használják. Mindenki igyekszik kihasználni a jobb felszereltségű, tisztábbnak gondolt vécét, ami pont ezért már veszít kiemelt státuszából.

Forrás: Shutterstock/ Krysja

Az egykori stewardess az új videójában adott még pár tanácsot. A hölgyek mindig nézzék meg, hogy van-e tampon vagy betét a vécében, ha nincs, kérjenek nyugodtan a légiutas-kísérőktől. Az utolsó tippje pedig arról szólt, hogy ha a túlfoglaltság miatt lecsúszunk egy járatról, semmiképp se fogadjuk el az első gépet, amit ajánlanak helyette. Alkudozzunk, tárgyaljunk nyugodtan - szemlézte a hölgyet a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.