Kirúgták a szülei otthonról Marics Petit: ezt követte el az énekes

Forrás: Marics Peti/Instagram -
zene iskola család Marics Peti karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marics Peti őszintén beszélt múltjáról és magánéletéről. Miután otthagyta az egyetemet, hogy a zenére fókuszáljon, a szülei elküldték otthonról.

Marics Peti és társa, Valkusz Milán ma Magyarország egyik legfelkapottabb duójának tagjai. A Valmar igen rövid idő alatt hódította meg a rajongók szívét, a fiatalok karrierje pedig továbbra is felfelé ível. Bár Marics érettségi után jó pontszámmal került be a Testnevelési és Spottudományi Egyetemre, hamar rájött, hogy nem ez az ő útja, így otthagyta az iskolát, hogy a zenére tudjon fókuszálni.

Marics Peti Forrás: Marics Peti/Instagram

"Nekem azt mondták, addig lakhatok otthon, amíg egyetemre járok, ha nem fejezem be, akkor sipirc! Ezt tartották is, amikor kirúgtak és otthagytam, akkor mondták, hogy Ciao Marina" – idézi a zenészt a Blikk. Hozzátette, édesanyja egy ideig nem is beszélt vele, kudarcként élte meg, hogy a fia nem tanul tovább.

"Akkor volt egy kis áttörés ebben, amikor pont a Sztárban Sztárba behívtak minket. Ők még abban a hitben vannak, hogy onnantól kezdve híres valaki, hogy a tévében megjelenik, és azt nem fogta fel, hogy az egész országban ismerik a zenénket" – mondta Marics.

Abban egyetért szüleivel, hogy valóban hatalmas lehetőség volt számára a Sztárban Sztár, mivel így még több emberhez el tudott érni a zenéjük. A verseny a közönség két nagy kedvence, Vavra Bence és Marics Peti között dőlt el. Végül Vavra Bence lett "Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.