Megindító szavakkal köszöntötte egyéves kislányát Béci felesége, Norina - Fotó

ünneplés Young G Norina Mészáros Norina VV Béci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz egy év áll Young G és Norina mögött. A szerelmesek kislánya ma ünnepli első születésnapját, ez alkalomból a büszke anyuka egy tündéri fotót osztott meg Rebekáról.

Egy éves lett Béci és Norina kislánya. Nehéz volt az út idáig, ugyanis Norina veszélyeztetett terhes volt, Rebeka császármetszéssel jött világra, és rögtön inkubátorba került. A kislány, amint megszületett, máris lélegeztető rásegítőre került, ugyanis tüdőgyulladása miatt azonnali kezelésre szorult. Tavaly ilyenkor a rapper nagyon izgult kislánya életéért, aki szerencsére meggyógyult. Nemrég a kislány húgyuti fertőzéssel került kórházba.

A nehézségek ezzel azonban nem értek véget: hat héttel a szülés után később Norinát meg kellett műteni, majd az esküvőjük után két nappal kórházba került, és méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére a szövettana később tökéletes lett, így nem volt szükség utókezelésre, sajnos, azonban több gyermeke nem lehet, ugyanis el kellett távolítani a méhét.

Béci és Norina kislánya, Rebeka ma betöltötte az első életévét. A büszke anyuka megindító sorokkal, és egy tündéri fotóval köszöntötte lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.