Kórházba került Young G Béci kislánya: "Nem az orvosunk derítette ki a problémát"

Young G és Norina Young G család Mészáros Norina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci és felesége, Mészáros Norina nehéz időszakon mentek keresztül. Az újdonsült anyukát nemrég méhnyakrákkal műtötték, és el kellett távolítani a méhét is, aminek következtében nem lehet több gyermeke. Úgy tűnt, hogy már túl vannak a nehézségeken, de most ismét baj történt a családjukban.  , 

Ezúttal nem Young G szerelme, Mészáros Norina került kórházba, hanem kislányuk szorult azonnali orvosi ellátásra. A történtekről Norina számolt be az Instagram-történetében.

„Sokan érdeklődtök Rebeka iránt... Sajnos, húgyuti fertőzése van, így bent kell maradnunk jó pár napig a Heim Pál Kórházban, hisz vénásan kap antibiotikumot és infúziót a lányunk! Nem az orvosunk derítette ki a problémát, hanem anyai és apai megérzésünk, hogy itt más a baj a kis megfázás és fülgyulladáson kívül" - kezdte az édesanya, majd hozzátette:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.