Napi horoszkóp (2022. május 5.): a Skorpió jó döntést hoz, a Rák tartsa meg a titkot!

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és a Vénusz nemcsak szép napot ígér: azt is jelzi, hogy az észérvek és az érzelmek most kiegyensúlyozottak, ezért jó döntéseket hozunk. Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Merkúr fényszöget alkot a Kos jegyében járó Vénusszal, most bárkit elbűvölhetsz kisugárzásoddal, szavaiddal, kedvességeddel. Nemcsak a hódításra jó alkalom ez a mai, hanem arra is, hogy átbeszéld, ha valami kérdéses.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha szingli vagy, ma egy nagyon izgalmas ismeretlenbe botlasz. Érdemes adni egy esélyt ennek a flörtnek, mert hamar kiderülhet, hogy a másik több annál, mint amit elsőre feltételeztél róla.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr-Vénusz fényszöge miatt most felerősödik a kisugárzásod, és gyakorlatilag bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Ha fizetésemelést kérnél, most menj a főnökhöz, és jó üzleteket is köthetsz, ha saját vállalkozásod van.

Napi horoszkóp (2022. május 5.): a Skorpió jó döntést hoz, a Rák tartsa meg a titkot! Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Nyeregben érzed magad, de egyelőre nem szabad ezt nagydobra verni. Az utóbbi időben már tapasztalhattad, hogy amit elkiabáltál, abból végül nem lett semmi. Hagyd, hogy a csend megérlelje a dolgokat. Most szabad titkolózni.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Neked esik a legrosszabbul, ha be kell ismerned, hogy valamiben tévedtél. Ám, ha így teszel, akkor sokkal értékesebb ajándékot nyerhetsz: a lehetőséget a javításra. Az új, jó megoldáshoz az út a kudarc beismerésén át vezet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr-Vénusz fényszöge a személyiséged lágyabbik oldalát emeli ki, de mindeközben nem nélkülözöd a racionalitást sem. Most nagyon jó döntéseket tudsz hozni, elsősorban azért, mert nagyon kiegyensúlyozottan tudsz szemlélni mindent.

Az összes jegy napi horoszkópjáért KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.