A Szűz jegyébe lépett Hold mutatja, hogy ügyesen kézben tartjuk a dolgainkat. A Skorpiót még kellemes meglepetés is éri.

Kos 

A  Hold a Szűz jegyébe lép, ez pedig egy összeszedett energia. Most sikerül mindaz, ami nagy összpontosítást igényel. Nyugodtan vághatod nagy fába a fejszédet! A szingli Kos pedig kezdeményezzen bátran, ha van olyan, akihez vonzódik.

Bika 

Nem számíthatsz könnyű napra, a megszokott lojalitásod és béketűrésed mintha elhagyott volna, apróságok miatt is kikelsz magadból. Most ne hozz elhamarkodott döntéseket! Próbálj meg az eszedre hallgatni!

Ikrek 

Hamar felderül a kedved, ha az estét baráti társaságban töltöd és még azt is észreveszed, hogy egyik barátod egészen más szemmel néz rád. Még nincs elég bátorsága a kezdeményezéshez. Bátorítasd, vagy tedd meg magad a kezdő lépéseket!

Forrás: Shutterstock

Rák

A Hold a Szűz jegyébe lép, ez azt jelzi, hogy most ügyesen tudod rendszerezni a dolgaidat, és egyaránt nagy figyelmet fordítasz a részletekre. Most érdemes nekifutni azoknak a dolgoknak, amik nem jöttek össze elsőre!

Oroszlán 

Most egészen új megvilágításban látod az érzelmi problémáidat, az egyik barátod segítségével a megoldásra is rátalálsz. Néha szükség van a külső szemlélő objektivitására ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni.

Szűz 

Ma nagy sikerekre vagy hivatott! Bármi, amit a magánéletben vagy akár a munkában tervezel, most elérhető, és ráadásul nem is kell különösebben megfeszülni az eredményekért. Használd ki ezt a napot - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!