Nagy Melanie őszintén vallott: ilyen most a kapcsolata G.w.M.-mel

Forrás: Life.hu -
műsorvezető G.w.M Nagy Melanie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melanie egyre jobban érzi magát G.w.M.-mel való szakítása óta. A kétgyermekes édesanya elárulta, hogy milyen most a kapcsolata volt párjával.

Nagy Melanie az Ébredj velünk című reggeli műsorban volt vendég, ahol elárulta, hogy milyen most a kapcsolata volt párjával, Márkkal. Azt hozzátette azonban, hogy a jövőben továbbra sem szeretne a magánéletével kapcsolatban nyilatkozni.

"A magánéletemet nem szeretném kiteregetni. Nyilván az, hogy az ember egy rádiós műsort vezet, most már tévés műsort, bár nyilván januárban nem tudhattam, hogy hova fog fejlődni ez az egész. Kifejezetten örülök neki, hogy halad ez a dolog. A kezdeti elkeseredettség szakaszában pedig nem abba gondol bele az ember, hogy mi lesz ebből később, hanem arra, hogy a jelen pillanatban mi történik velem.

G.w.M és Nagy Melanie Forrás: Life.hu

Márkkal azóta sem rendeződött a kapcsolatom.

Ahhoz tartom magam, hogy ennek nem a nyilvánosság előtt kell történnie, főként a gyerekek miatt, de minden más miatt is azt gondolom, hogy ez nem helyénvaló. Bármi ér engem, azt megpróbálom a lehető legdiplomatikusabban kezelni. Abban bízom, hogy az idő meghozza azt, hogy kialakul majd egy rendszer.

Az sem titok, hogy arra törekszem, hogy sikerüljön megegyezésre jutni, mert anélkül nem megy.

Próbálkoztam, de ha ez az egy megoldás van, akkor bízom benne, hogy ez segíteni fog" - mesélte Melanie az Ébredj velünk! adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.