Nagy Melanie egyre jobban érzi magát G.w.M.-mel való szakítása óta. A kétgyermekes édesanya elárulta, hogy milyen most a kapcsolata volt párjával.

Nagy Melanie az Ébredj velünk című reggeli műsorban volt vendég, ahol elárulta, hogy milyen most a kapcsolata volt párjával, Márkkal. Azt hozzátette azonban, hogy a jövőben továbbra sem szeretne a magánéletével kapcsolatban nyilatkozni.

"A magánéletemet nem szeretném kiteregetni. Nyilván az, hogy az ember egy rádiós műsort vezet, most már tévés műsort, bár nyilván januárban nem tudhattam, hogy hova fog fejlődni ez az egész. Kifejezetten örülök neki, hogy halad ez a dolog. A kezdeti elkeseredettség szakaszában pedig nem abba gondol bele az ember, hogy mi lesz ebből később, hanem arra, hogy a jelen pillanatban mi történik velem.

G.w.M és Nagy MelanieForrás: Life.hu

Márkkal azóta sem rendeződött a kapcsolatom.Ahhoz tartom magam, hogy ennek nem a nyilvánosság előtt kell történnie, főként a gyerekek miatt, de minden más miatt is azt gondolom, hogy ez nem helyénvaló. Bármi ér engem, azt megpróbálom a lehető legdiplomatikusabban kezelni. Abban bízom, hogy az idő meghozza azt, hogy kialakul majd egy rendszer.Az sem titok, hogy arra törekszem, hogy sikerüljön megegyezésre jutni, mert anélkül nem megy. Próbálkoztam, de ha ez az egy megoldás van, akkor bízom benne, hogy ez segíteni fog" - mesélte Melanie az Ébredj velünk! adásában.