G.w.M elmondta, mit gondol múltkori kirohanásáról: "Ez is én vagyok"

G.w.M gyereke G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie Varga Márk botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is feszült a hangulat G.w.M és volt szerelme, Nagy Melanie között a gyerekek láthatása miatt. Most kiderült, hogy G.w.M legutóbbi durva kirohanása óta változott-e valamit a helyzet köztük.

Kulcsár Edina új szerelme a napokban teljesen kifordult magából, és hosszú bejegyzésben szidta gyermekei édesanyját. Többek között olyan jelzőkkel illette Melanie-t, mint "gonosz, rohadt nő" és "koholmány". Azóta Melanie is reagált a vádakra, mire G.w.M elmondta, ha ez kell, a világ szégyene lesz a gyerekeiért. A rapper most ismét megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

Kiderült, hogy miután a rapper nyilvánosan vesztette el a fejét, kemény szavai mégis célt értek, és azóta már többször találkozhat gyermekeivel. Továbbá bevallotta, hogy bár megbánta kiírása egy részét, ez is ő.

"Tényleg sajnálom azokat a jelzőket, meg amiket beleírtam, de hát abban a pillanatban ez is én voltam" - mondta a Mokka stúdiójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.