Vilmos herceg lovaggá avatott egy haldokló műsorvezetőt

Forrás: 360b/Shutterstock -
műsorvezető bélrák Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deborah James újságíró-műsorvezető nemrég egy megindító online bejegyzés keretében búcsúzott a nyilvánosságtól. Mint írta, negyedik stádiumú bélrákban szenved, felépülésére nincs esély.

A 40 éves publicista a szomorú bejelentéssel egyidőben új alapítványa létrehozásáról is beszámolt, mely a bélrák kutatására, illetve a betegségben szenvedő páciensek és családtagjaik számára fogad adományokat.

Deborahnak néhány nap alatt több mint 2,5 milliárd forintnak megfelelő összeget sikerült összegyűjtenie, és az adományozók száma folyamatosan növekszik. Vilmos herceg az onkológiai kezelések terén előljáró Royal Marsden kórház elnökeként szívügyének érezte, hogy feleségével, Katalin hercegnével együtt anyagilag támogassa e nemes célt, és a hospice gondozásra szoruló publicistát még utoljára méltó elismerésben részesítse.

Deborah nemcsak lovagi címet kapott, a hétvégén Vilmos herceg személyes látogatásának is örülhetett surrey-i otthonában.

A család a megindító találkozás keretében együtt pezsgőzött az előkelőséggel, aki a műsorvezető gyermekeinek is megpróbált vigaszt nyújtani, mondván, a néhai Diana hercegné halálával ő is átélte édesanyja elvesztését – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.