Születése óta nem fürdette meg kisfiát az édesanya: még a magzatmázat sem engedte letörölni róla

anyuka fürdetés magzatmáz újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négygyermekes édesanyának, Shahnta Hoare-nek határozott elképzelése van a kisbabák fürdetéséről: legkisebb fia május elején jött a világra, akit azóta sem fürdetett meg, sőt, még a magzatmázat sem engedte a nővéreknek lemosni róla.

Shahnta Hoare az újszülöttek fürdetésével kapcsolatos véleményét TikTok-oldalán osztotta meg a nyilvánossággal. Első gyerekét, Jaxont már a kórházban megfürdették tudta nélkül, majd az utána születő ikreit is megtörölgették a kórházban szülés után.

"Amivel Ozzy született, az rajta maradt, amíg természetes módon le nem jött róla. Tudom, hogy egyesek számára ez undorító lehet, de amikor a saját babádról van szó, meglátod, hogy ez a cucc annyira jó! Még sok hétig nem fog először fürdeni"

- mesélte Shahnta videójában.

A videóban továbbá elmondta, hogy a babát beborító magzatmáz anyaga nagyon hidratáló és olajos - írja The Sun.

A lap szerint több egészségügyi ajánlás is alátámasztja, hogy a babáknak nagyon jót tesz, ha rajtuk marad a magzatmáz. Hidratáló képessége mellett, az első időszakban a fertőzések ellen is védi a kicsit. Az ajánlás szerint sima vízzel elég fürdetni a babákat az első hónapban.

@hoareboys Reply to @leylaniramos14 ♬ original sound - Shahnta Hoare

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.