A 76 éves író, Bereményi Géza kendőzetlen őszinteséggel mesélt nevelt lányáról, Pásztor Anna énekesnőről.

Bereményi Géza korábban nem igazán mesélt magánéletéről, ám most kivételt tett és Kadarkai Endre  Szavakon túl című műsorában elárulta, hogyan tudta meg, hogy Pásztor Anna nem az ő gyermeke.

"Én elváltam az ő édesanyjától, aztán újból találkoztunk, felelevenítettük a régi dolgokat, majd megint elszakadtunk egymástól. Kiderült, hogy Anna anyja terhes – mondta nekem –, én természetesnek tartottam ezt, és a nevemre is vettem. Engem akkoriban Rózner Gézának hívtak, ő Rózner Anna lett. A nevelőapjával – akinek a nevét viseli most Anna – és az édesanyjával leköltöztek egy tanyára" – kezdte Bereményi Géza.

Bereményi Géza elárulta, hogyan tudta meg, hogy Pásztor Anna nem az ő lányaForrás: MTI/Balogh Zoltán

Amikor Anna idősebb lett, elment hozzá az édesanyja és az akkori nevelőapja, mert szerették volna, ha felveszi a férfi nevét, azaz Pásztor lesz. Az író tiltakozott, és azt állította, az énekesnő az ő lánya, így nem engedi.

"Újabb 2-3 év telt el, Anna már 19-20 éves lehetett, amikor jött, hogy kenetet szeretne tőlem szerezni, hozzánk is költözött, velünk élt egy-két évet, mert összekülönbözött a szüleivel. Megkérdeztem, hogy hány embertől kér még kenetet, hány riválisom lehet apaként. Mondta, hogy még kettőtől, éskiderült, hogy nem én vagyok az apa, hanem a kettő közül az egyik. Annától tudtam meg a hírt, de az első az volt, hogy "Anna, te akkor is az én lányom leszel!" Azóta is a lányomnak tekintem, nagyon szeretem. Nem azért, mert hozzászoktam, hanem mert megérdemli, és talán én is megérdemlem" – jegyezte meg mosolyogva.