Napi horoszkóp (2022. május 26.): az Oroszlán győzedelmeskedik, a Nyilasra csupa jó vár

Fotó / -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió kisugárzását felerősíti a Vénusz és Plútó fényszöge, így senki sem tud ellenállni neki! Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Mars már a Kos jegyében jár. Ütemezd jól a dolgokat, ne kapkodj, ne hamarkodj el semmit, és akkor most sikerrel jársz minden ügyedben. Ha vonzódsz valakihez, most kezdeményezz, a másik is viszonozni fogja az érzéseidet!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon birtoklóvá teszi a szerelmedet. Most nem mentes a párkapcsolatod a manipulációtól, féltékenykedéstől, hatalmi harcoktól. Sokat tanulhatsz viszont ezekből a konfliktusokból.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Itt az idő, hogy végre új ismeretségeket köss. Ehhez nem is messze kellene most menned, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztülnéztél, ma más fényben tűnhetnek fel előtted. Barátság is születhet így.

Napi horoszkóp (2022. május 26.): az Oroszlán győzedelmeskedik, a Nyilasra csupa jó vár Fotó /

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vigyázz, a Vénusz és Plútó fényszöge nagyon is felerősítheti a féltékenységedet a mai napon! Valószínűleg nincs alapja az aggodalmadnak, egyszerűen csak a félelmeidet erősítik fel a bolygók.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars a Kos jegyében jár. Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgaid, a mai napon mintha varázserővel ruháznának fel a csillagok. Olyan dolgokban érhetsz el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélted volna.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sokat morfondírozol néhány bizonytalan ügyedről, valami aggaszt a bolygók jelzése szerint. Pedig jobban kellene bíznod a jó sorsodban. Hamarosan minden jóra fordul, főleg, ha használod a pozitív gondolkozás erejét.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.