Napi horoszkóp (2022. május 31.): a Merkúr-Neptunusz fényszöge érdekes felismerésre vezet

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most oda kell figyelnünk a belső hangra, ugyanis a Merkúr és a Neptunusz fényszöge miatt erősek lesznek a megérzéseink.

Kos

A Merkúr és a Neptunusz fényszöge hat rád, emiatt felerősödik a kreativitásod. A pároddal pedig szinte szavak nélkül is megértitek egymást. A megérzéseid segítenek, amikor gyors döntéseket kell hozni.

Bika

Egy régi ellenfeled tűnik fel ma a színen, te pedig képtelen vagy úrrá lenni az érzelmeiden. Lehetőleg ne keveredj kilátástalan vitába, inkább próbáld meg elengedni a dolgot, azzal többre jutsz.

Ikrek

Ma kövesd a megérzéseidet, mert azok a Merkúr-Neptunusz fényszöge miatt csalhatatlanul mutatják az utat. Ha vannak művészi ambícióid, most abban is nagyot alkothatsz! Mindenben segítségedre lesz az intuíciód.

Rák

A Merkúr-Neptunusz fényszöge érdekes felismerésre vezet. Ráébredsz, hogy van egy olyan tehetséged, amit eddig még nem ismertél fel, de ma valahogy megnyilvánul. Élj vele, hasznosítsd!

Forrás: Thinkstock

Oroszlán

Másfajta egzisztenciára, megbecsülésre, új életre vágysz. Erre kaphatsz most esélyt, de a kapcsolataidat ne hanyagold el. Sokan bíznak benned, és tőlük nyugodtan kérhetsz tanácsot, segítséget.

Szűz

Ma is sok a teendőd, de hamarosan több szabadidőd lesz, ez tarthatja benned a lelket az elkövetkező napokban. A szabadidőért most kettőzött erőfeszítéssel kell dolgoznod. Ne aggódj, mindennel készen leszel - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.