Kiengedték a kórházból Meghan Markle apját - beszélni még nem tud

Forrás: NORTHFOTO -
királyi család Thomas Markle beszéd Meghan Markle stroke sztrók kórház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle agyvérzéssel volt kórházban, ahonnan 5 napos terápia után elbocsájtották. Beszélni még nem tud, a teljes gyógyulásig még hosszú út vezet. 

A sussexi hercegné 78 éves, nyugalmazott hollywoodi fővilágosító édesapja a kórházból való távozása után azonnal elküldte jókívánságait II. Erzsébetnek, és boldog platina jubileumot kívánt a brit uralkodónak. Üzenetét, mivel beszélni egyelőre nem tud, egy táblára írta fel.

Meghan apja, Thomas Markle Forrás: NORTHFOTO

Meghan Markle nem látogatta meg apját a kórházban, nővére, Samantha Markle szerint húga hanyag, és szégyellnie kellene magát, amiért nem támogatja beteg édesapját, akiről jelenleg a hercegné 56 éves bátyja gondoskodik.

Thomas Markle és Sussex hercegnéje elhidegültek egymástól, a szélütésen átesett apa sem Harry herceggel, sem unokáival nem találkozott még soha - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.