Palácsik Lilla első kisfiával, Noah-val közösen látogatott el ultrahangra, ahol megmutatta második gyermekének az arcát.

Palácsik Lilla karácsonykor mondta el férjének, Visváder Tamásnak, hogy második gyermekével várandós, a nyilvánossággal pedig márciusban osztották meg a hatalmas örömhírt. A házaspár első kisfia másfél éves múlt, így a két kicsi között nem lesz nagy korkülönbség. Vajna Timi testvére korábban elmondta, hogy második terhességét sokkal nehezebben viseli, mint az elsőt.

Palácsik LillaForrás: Palácsik Lilla/Instagram

Lilla nemrég ultrahangvizsgálaton járt, ahol követőinek is megmutatta születendő kisfiuk arcát. Elmondta, hogy ezúttal Noah is vele tartott, hiszen látni szerette volna a kistestvérét.

"Ismét babamozin jártunk, muszáj volt visszajönni a drága Keresztes Éva szonográfushoz, mivel Noah is látni szerette volna a kistestvérét. Azóta itthon csak azt mondogatja, hogy 'baba, BEL!' Az Ábel még nem megy. Pár képkockán láthatjátok az arcocskáját, szerintünk 100% Noah baba (vagy inkább 100% Tamás?)" – írta az Instagram-oldalán közzétett videóhoz, amit itt lehet megtekinteni.