Palácsik Lilla megmutatta születendő kisbabája arcát - videó

terhesség Palácsik Lilla ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla első kisfiával, Noah-val közösen látogatott el ultrahangra, ahol megmutatta második gyermekének az arcát.

Palácsik Lilla karácsonykor mondta el férjének, Visváder Tamásnak, hogy második gyermekével várandós, a nyilvánossággal pedig márciusban osztották meg a hatalmas örömhírt. A házaspár első kisfia másfél éves múlt, így a két kicsi között nem lesz nagy korkülönbség. Vajna Timi testvére korábban elmondta, hogy második terhességét sokkal nehezebben viseli, mint az elsőt.

Palácsik Lilla Forrás: Palácsik Lilla/Instagram

Lilla nemrég ultrahangvizsgálaton járt, ahol követőinek is megmutatta születendő kisfiuk arcát. Elmondta, hogy ezúttal Noah is vele tartott, hiszen látni szerette volna a kistestvérét.

"Ismét babamozin jártunk, muszáj volt visszajönni a drága Keresztes Éva szonográfushoz, mivel Noah is látni szerette volna a kistestvérét. Azóta itthon csak azt mondogatja, hogy 'baba, BEL!' Az Ábel még nem megy. Pár képkockán láthatjátok az arcocskáját, szerintünk 100% Noah baba (vagy inkább 100% Tamás?)" – írta az Instagram-oldalán közzétett videóhoz, amit itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.