Nehezebben viseli második terhességét Visváder-Palácsik Lilla: "Émelygek, hányingerem van mindentől"

terhesség rosszullét Visváder-Palácsik Lilla kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt jelentette be az örömhírt Vajna Timi húga, Visváder-Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás, hogy úton van a második gyermekük. Lilla most beszámolt róla, hogy ezt a várandósságát sokkal nehezebben viseli, mint az elsőt.

Visváder-Palácsik Lilla tavaly karácsonykor árulta el férjének, Visváder Tamásnak, hogy második gyermeküket hordja a szíve alatt. Az apuka rögtön megérezte, hogy ismét kisfiú érkezik a családba.

Lilla a várandóssága alatt sem pihen, Tamással közösen versenybe szállnak a TV2 népszerű vetélkedőjében, emellett pedig több fotós projektje is van. A kismama elmondta, hogy mostani terhességét nehezebben viseli, mint az elsőt, többször émelyeg és folyton hányingere van.

"Amikor Noah-t vártuk, a vírushelyzet miatt a négy fal közé szorultam. Volt időm pihenni. Most viszont Noah mellett nincs megállás, ráadásul két nagy fotós projektem is van, ami sok munkával és vidékre utazással jár.

Az első babánál nem voltam rosszul, csak egész nap aludtam volna, imádtam enni, a zsíros kenyér lila hagymával volt a sláger, most pedig émelygek, hányingerem van mindentől"

- mesélte a Blikknek, majd a közösségi oldalán is beavatta követőit abba, hogyan is érzi magát jelenleg.

"Most már értem, miért mondják azt, hogy minden terhesség más. A mostani várandóságom nem is hasonlít az elsőre. Noah babát várva soha nem voltam rosszul, mindent kívántam, jókat ettem. Most viszont sokszor alig bírok enni, sokkal álmosabb és fáradtabb vagyok, de egyvalami ugyanaz, az érzés, az az elmondhatatlan, felfoghatatlan csoda, hogy a szívem alatt egy kicsi élet fejlődik. Egy kis élet, aki már most meghatározza a mindennapjainkat. Érdekes az emberi szív, hogy egy pillanat alatt meg tudja osztani a szeretetet! A Noah baba iránt érzett szeretetet hirtelen egy másik babára gondolva is érezni kezdtem. Hálás vagyok ezért az érzésért" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.