plasztikai beavatkozás plasztika Gáspár család Gáspár Virág Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Levente legutóbb Gáspár Virággal beszélgetett online műsorában. A legkisebb Gáspár lány továbbtanulásról, családalapításról és arról is őszintén beszélt, hogy szeretne plasztikáztatni.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Gáspár Virág az ország szeme láttára cseperedett kislányból nővé. Lakatos Levente YouTube műsorában a húszéves Virág sok mindenről beszélt.

-mondta Virág, aki idén érettségizett. Mint mondja, jól sikerültek az írásbelik, ám a szóbelik még hátravannak.

Esküvőt még nem szeretne, a családalapítás pedig egyelőre nem foglalkoztatja, de később szeretne anya lenni.

Forrás: Instagram

Virág az utóbbi években rengeteget változott, sok kilótól szabadult meg, ám mégsem elégedett magával: a jövőben két plasztikai beavatkozást is tervez.

"Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrot örököltünk. Szeretném még a mellemet is. Úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre"

-mondta Virág, aki évek óta boldog kapcsolatban él, és bár reméli, hogy szerelme eljegyzi, az esküvő még legalább 3-4 évet várat magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.