Ilyen volt Lilibet Diána első születésnapi tortája: a gyümölcs dominált az emeletes édességben

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Lilibet Diána torta születésnapi torta Meghan Markle Lilibet tortácska Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéves születésnapját ünnepelte júniusban II. Erzsébet dédunokája, Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diána, aki a királyi családban talán egyedülálló módon nem a szigetországban, hanem az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot.

A britek nemcsak II. Erzsébet uralkodásának hetvenedik évfordulóját, hanem a királyi család egyik legkisebb tagjának egyéves születésnapját is ünnepelték. Június 4-én volt ugyanis Harry és Meghan kislányának, Lilibet Diánának a szülinapi bulija, amelyre különleges tortával készült a hercegi pár.

Az emeletes tortácskát a londoni Violet Cakes készítette, amely azért is különleges választás, mivel a cukrásznő, Claire Ptak felelt a házaspár esküvői tortájáért is. Ptak megidézte a négy évvel ezelőtti nagy napot, és a kis Lilibet Diána tortájának alapját is ugyanolyan tésztából készítette, mint szülei esküvői csodáját. A torta citromos és bodzavirág ízesítésű volt, melyet ezúttal epres vajkrémmel vontak be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.