A Vénusz és a Szaturnusz fényszöge miatt azt érezhetjük, korlátoz minket a másik valamiben, ami persze feszültséget eredményez. Tudatossággal viszont elkerülhetőek a viták! Napi horoszkóp szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint végre hagyj magadnak egy kis időt a nyugalomra, a pihenésre. A családtagjaidat sem kényszerítheted mindig, hogy azt akarják tenni, amit éppen te diktálsz. A kampányszerű hegymászások nem biztos, hogy mindenkinek a kedvére vannak.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Vénusz ma egy nehézkes fényszöget alkot a Szaturnusszal. Ez aztán megnyilvánulhat mindenféle stresszes helyzetben, elsősorban a szerelmi életünkben. Nehéz lesz most a másikkal, úgy érzed, korlátoz valamiben. Ne adj túl nagy hangsúlyt ennek a konfliktusnak, mert hamar elmúlik.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Talán kicsit unalmasak az előtted álló napok, ha magányos vagy, akkor meg egyenesen riasztó lehet a hétvége. Pedig az új nyár új kalanddal kecsegtet. Semmiképp ne töltsd hát a szép napokat a négy fal között. Menj napra, strandra!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Te mestere vagy helyzetek átértékelésének. Egy nehéz helyzetből ma is úgy tudod kivágni magad, hogy annak eredményét végül is jónak fogod találni. Hiszen tudod jól: a hibáinkból többet tanulhatunk, mint az erényeinkből.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Az otthoni feszültségek okát elsősorban önmagadban kellene keresni. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában rejlik az egyensúly hiánya, neked kell lépni azért, hogy ez megszűnjön.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Az utóbbi időben nagyon is hajlamos voltál a begubózásra. Ideje nyitni a barátok, a társasági élet felé! Ne keress több kibúvót, élj a lehetőségekkel, ha meghívnak. Ha mindig nemet mondasz, a végén elfeledkeznek rólad.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért  kattints ide!