Napi horoszkóp 2022. június 18.: a Vízöntő újrakezdés előtt áll, az Ikrek flörtöl

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vénusz és a Szaturnusz fényszöge miatt azt érezhetjük, korlátoz minket a másik valamiben, ami persze feszültséget eredményez. Tudatossággal viszont elkerülhetőek a viták! Napi horoszkóp szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint végre hagyj magadnak egy kis időt a nyugalomra, a pihenésre. A családtagjaidat sem kényszerítheted mindig, hogy azt akarják tenni, amit éppen te diktálsz. A kampányszerű hegymászások nem biztos, hogy mindenkinek a kedvére vannak.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Vénusz ma egy nehézkes fényszöget alkot a Szaturnusszal. Ez aztán megnyilvánulhat mindenféle stresszes helyzetben, elsősorban a szerelmi életünkben. Nehéz lesz most a másikkal, úgy érzed, korlátoz valamiben. Ne adj túl nagy hangsúlyt ennek a konfliktusnak, mert hamar elmúlik.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Talán kicsit unalmasak az előtted álló napok, ha magányos vagy, akkor meg egyenesen riasztó lehet a hétvége. Pedig az új nyár új kalanddal kecsegtet. Semmiképp ne töltsd hát a szép napokat a négy fal között. Menj napra, strandra!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Te mestere vagy helyzetek átértékelésének. Egy nehéz helyzetből ma is úgy tudod kivágni magad, hogy annak eredményét végül is jónak fogod találni. Hiszen tudod jól: a hibáinkból többet tanulhatunk, mint az erényeinkből.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Az otthoni feszültségek okát elsősorban önmagadban kellene keresni. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában rejlik az egyensúly hiánya, neked kell lépni azért, hogy ez megszűnjön.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Az utóbbi időben nagyon is hajlamos voltál a begubózásra. Ideje nyitni a barátok, a társasági élet felé! Ne keress több kibúvót, élj a lehetőségekkel, ha meghívnak. Ha mindig nemet mondasz, a végén elfeledkeznek rólad.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.