Sebestyén Balázs szerint a rettegés helyett mindenkinek meg kell barátkoznia a halállal

halál Peller Mariann Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs Peller Mariannal beszélt az elmúlásról, a covid-járványról, és arról, ő hogyan szemléli a világot és annak változásait.

Sebestyén Balázs és Peller Mariann érdekes, spirituális témákat jártak körbe a Fejlődésünk története című előadásban. Arról is beszéltek, miért félünk a haláltól, és miért lenne fontos megbékélni azzal a tudattal, hogy egyszer mind meghalunk.

Balázs elmondta, hogy szeretné megélni a saját halálát, ha eljön az ideje, és elmesélte, hogy 2014-ben testközelből élte át az elmúlást, amikor a nagymamája meghalt.

"Mindenképpen nagyon nehéz téma, mert a nyugati társdalom tagadja a halált, tabuként kezeljük még mindig.A nagymamámmal átéltem ezt, aki 2014-ben hunyt el, és hozzá még időben beértem a kórházba, hogy foghassam a kezét, hogy elbúcsúzzak. Ez egy nagyon fontos történés az életemben"

– vallotta be Balázs, aki szíve szerint haldoklókhoz küldene be embereket, hogy érezzék meg egy kicsit, milyen az elmúlás, a tiszta tudat.

-hangsúlyozta Balázs.

Forrás: Facebook, Sebestyén Balázs

A műsorvezető szerint az élet valódi értelmét úgy deríthetjük ki, ha elkezdünk jóban lenni a saját elmúlásunkkal. A beszélgetés során Balázs többször is hangsúlyozta, hogy az emberek szorongásai sokszor abból fakadnak, hogy mindig hajszolnak valamit ahelyett, hogy élveznék az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.