Edzőtársa arcára ült a konditeremben ez a nő - Videó

ciki kínos konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces felvétel kezdett keringeni a TikTokon a napokban, mely azt mutatja be, mi az eredménye annak, ha valaki nem figyel a környezetében zajló eseményekre.

A felvételt egy @samuelstratis nevű felhasználó osztotta meg a közösségi oldalon, és eredetileg az lett volna a célja, hogy bemutassa, miként végez el egy súlyzós gyakorlatsort. Azonban, miután lefekszik az edzőpadra, egy közelében pihenő, figyelmetlen hölgy anélkül kezd bele újabb guggolássorozatába, hogy körülnézne.

Ennek eredményeképp a teljes altestét Samuel fejébe nyomja – csak egy vékony textilréteg választja el a nemi szervét és a férfi arcát. Az párját ritkító felvételt eddig több mint 13 millióan látták, és majdnem 900 ezren kedvelték, ami nem csoda, hisz nem minden nap keveredik az ember ilyen kínos kalamajkába sportolás közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.