Heti szerelmi horoszkóp (2022. július 18-24.): a Rák jegyébe lépő Vénusz sok romantikát ígér

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp horoszkóp július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vénusz a Rák jegyébe lép, a Mars pedig a türelmes Bika jegyében jár, úgyhogy most minden körülmény kedvez egymás lassú megismerésének, így van lehetősége elmélyülni az érzéseknek is. Heti szerelmi horoszkóp következik.

Kos heti szerelmi horoszkóp

A Nap és a Merkúr jelzi, hogy ez a hét a szórakozás és a szerelem jegyében telik. Tűzről pattant új ismerősöddel lehet, hogy egy azonnali utazásba fogtok, melyet a Jupiter a te jegyedből támogat. Mivel a Jupiter és a Vénusz egy laza kvadrátot alkot, igencsak szórod a pénzt olyan dolgokra, amelyekre nem lenne szükséged. A kapcsolat működőképes lehetne, de a bankkártyádat higgadtan kezeld.

Bika heti szerelmi horoszkóp


A Mars az első sorsterületen igen feltüzel, valószínűleg már benne vagy egy kapcsolatban. A szexualitás nagyon működik közöttetek, amire feltétlenül szükséged is van most. Ugyanis, ha ez a felhergelt energia sokáig pang, akkor törve-zúzva talál levezetésre. Szerencsére Vénusz a Rák jegyében halad, így partnered bőséges kedveskedése és összeolvadásra vágyódása egy romantikus hetet jelent számodra.

Ikrek heti szerelmi horoszkóp


Rövid flörtök, kacér pillantások, szellemes beszélgetések jellemzik ezt a hetet. Az uralkodó planétád, a Merkúr trigonban áll a Jupiterrel, hozhat egy tartós kapcsolatot. Ha abba tudod hagyni a kacérkodást, azt, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben, akkor egy nagyon szép, romantikus szerelem bontakozhat ki. Adj időt ennek a kapcsolatnak, leendő partnered a fészek melegét hozná.

Forrás: Shutterstock

Bak heti szerelmi horoszkóp

A Jupiter az ötödik sorsterületen a Vénusszal kvadrátban, de a párkapcsolatodért felelős bolygóval trigonban: ezt úgy lehet összefoglalni, hogy már szinte sok a jóból. Lehetséges, hogy külföldön töltöd partnereddel ezt az időszakot, emellett mégsem veted meg a kisebb, nagyobb flörtöket, úgy gondolod, hogy amíg a másik nem tudja, addig nem is fáj.

Vízöntő heti szerelmi horoszkóp

A Nap és a Merkúr a hetedik sorsterületen halad át, kiemelve a kapcsolati témák fontosságát. A harmadik sorsterületről a Jupiter támogatja mindenféle emberi kapcsolatod. Kiváló alkalom a társas érintkezésre, különösen az őszinte eszmecserékre bármiről, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztat téged. Ilyen vagy olyan oknál fogva útra kelhetsz, amely önismereti szempontból is hasznosnak bizonyulhat. De ez a hét nem a szerelemről szól.

Halak heti szerelmi horoszkóp

Az ötödik sorsterületedre belépett a Rák Vénusz, amely az uralkodó planétáddal, a Jupiterrel kvadrátot alkot. Boldognak és önfeledtnek érzed magad, de az óvatosság legyen a jelszavad. Elképzelhető, hogy egy jelentős kapcsolat veszi kezdetét, ha egyedülálló vagy, és bizonyára izgalmasnak mutatkozik. A gond ott lehet, hogy túlságosan birtokolni akarsz, a másik fél pedig szabad akar maradni. Sokat tanulhatsz belőle, meg magadról is; különben a kapcsolat működőképes.

Az összes jegy részletes heti szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.