Vastag gumitalpú bakancsának köszönheti az életét a fiatal lány, aki a sínek közé zuhant egy metróállomáson

fiatal baleset London metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy zenei fesztiválra érkezett a fiatal lány a barátnőjével Londonba, ahol szörnyű baleset érte. A belvárost fedezték fel éppen, amikor megbotlott a metróállomáson, és a sínek közé zuhant. Egy szemtanúnak köszönheti az életét, aki még a szerelvény érkezése előtt kihúzta onnan.

Tegan Badham élete kis híján véget ért, miután egy londoni metróállomáson a sínek közé zuhant. Egy szemtanú azonnal a segítségére sietett, és arrébb húzta a lányt az érkező szerelvény és a magasfeszültségű vezetékek elől.

"Csak kínlódtam, éreztem a saját húsom égő szagát, a ruhám összezsugorodott az elektromosságtól. A mentősök nem akarták elhinni, hogy túléltem" - mesélte a fiatal lány.

A mentősök alig akarták elhinni, hogy a lány életben maradt. Az eset után azonnal kórházba szállították, ahonnan mára szerencsére hazamehetett, mint kiderült, a vastag gumitalpú bakancsa mentette meg attól, hogy halálos áramütést szenvedjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.