Nemrég jegyezték el Ábel Anitát, máris az esküvőről beszélt a műsorvezető

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
esküvő házasság eljegyzés Ábel Anita Roberto Favaro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű tévés műsorvezető és színész ritkán beszél a magánéletéről, de a legnagyobb pillanatokat ő is szereti megosztani barátaival és persze rajongóival. Június elején mindenkit meglepett az eljegyzéséről szóló hír, most pedig már az esküvőről beszélt egy interjúban.

Nemcsak rajongóit, hanem Anitát is meglepte a lánykérés, de boldogan mondott igent olasz szerelmének, Roberto Favarónak, hiszen már három éve alkotnak egy párt.

A lánykérésre Favaro saját születésnapi partiján került sor, és az akcióról egyedül Anita lánya, a tizenéves Luca tudott.

Forrás: Facebook/Ábel Anita

– mesélte a BEST magazinnak a műsorvezető, ám a vőlegénye szerint lehet, hogy az esküvő is olyan váratlan lesz, mint az eljegyzés. Favaro elképzelhetőnek tartja, hogy nem is idehaza, hanem külföldön kelnek egybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.