Hogyan találhatom meg a nyári megjelenésemhez megfelelő kézitáskát?

Forrás: ccc -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a jó idő, és akkor még finoman fogalmaztunk! A kánikulában igazán érvényesülhetnek a világos színek. Szóval a megfelelő táska jelen esetben, az évszakhoz igazítva kifejezetten vonzó, ha a paletta világos árnyalataival büszkélkedik.
Forrás: ccc

Praktikum vagy esztétikum?

Az egyik legmarkánsabb tévedés a divat világában, hogy a praktikusság, azaz a maximális funkcionalitás, és az esztétikum elkülönülnek egymástól. Vagy-vagy. Olyan nincs, hogy egyetlen modellben mindez megnyilvánuljon. Pedig van! Sőt, nemcsak hogy van, hanem ennél nem is jó ötlet kevesebbre rábólintani. Pláne egy táska esetében. Hiszen, milyen lenne az a kiegészítő, ami bár szemrevaló, de hasznosság terén folyton csődöt vall? Használhatatlan! Ugyanakkor önmagában a funkcionalitás megléte sem boldogít akkor, amikor abszolút releváns elvárás némi szépérzéket kényeztető stílus-fűszer.

A CCC széles választékában éppen ezért kizárólag olyan kollekciók bukkannak fel, amik nem szenvednek hiányt egyik jellemvonásból sem. Az elégedettség innentől fogva a vásárlás első percétől kezdve borítékolható. Na, de nézzük, hogy különösen a nyárra való tekintettel mire ildomos odafigyelni a választás pillanataiban.

Egyrészt első lépésben kifizetődő taktika tisztázni a pontos célokat. Milyen típusú kézitáska az, ami jelen esetben befutó? Egy apró méretű, épp csak pár kicsi dolog elpakolására alkalmas kis ékszerdoboz? Vagy egy nagyobb terjedelmű, amibe akár kis túlzással a fél háztartás is elfér, persze teljesen kényelmesen és kívülről alig látható módon? Bármelyik is legyen a személyre szabott döntés, a lényeg, hogy egyetlen elvárás se maradjon rejtve. Ha ezek feljönnek a felszínre, akkor onnantól fogva már adott az irány, amit csak követni kell.

Forrás: ccc

Mi van akkor, ha a sötét színek is tetszetősek?

Semmi gond! Bár azzal kezdtük, hogy a nyár a világos árnyalatok periódusa, de ez nem jelenti azt, hogy akkor aki amúgy rajong történetesen a feketéért vagy a bordóért, annak őszig kell várni a kiteljesedésre. Dehogy, szó nincsen erről! Tulajdonképpen a pasztell színek vagy a világos árnyalatok ajánlások, amik valóban formálják a kínálatot, de ennyi és ennél nem több. Végül úgyis az a döntő, hogy egyénileg melyek azok a színvariációk, amik kellemet sugároznak, amik passzolnak a nyár, személyesen meg- és átélt hangulatához?!

A CCC termékei online is könnyedén végignézhetőek. De az is teljesen természetes, hogy van, akinek a személyes tapasztalatszerzés, az érintés, a tapintás, a felpróbálás elengedhetetlen ahhoz, hogy végül szívből jövő elhatározás szülessen. Így aztán a CCC üzletei országszerte tárt kapukkal várják mindazokat, akik nem kívánják félvállról venni a táskavásárlás feladatát!

Ha az egyedi elképzelések összhangban vannak azzal a modellel, ami a figyelem és a beruházás célkeresztjébe kerül, akkor az elégedettség borítékolható, mégpedig nem egyetlen nyáron át. Ugyanis az a kiegészítő, ami jövőre is épp úgy tetszetős és vonzó, simán megállhatja a helyét, még a legújabb trendi fordulatok közepette is! Ez az öröm tehát nem egy szezonra szól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.