Milliomos lett a 19 éves tornászlány, de nem a sportkarrierje fizet ilyen jól

TikTok pikáns fotó social media Olivia Dunne Tiktok tornász közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Dunne, aki 3 évesen kezdte tornász karrierjét, tehetséges sportoló, ám pénzt nem tornagyakorlatokkal keres, legalábbis nem közvetlenül azokkal. 

A sikeres egyetemi sportoló, akinek 6,7 millió követője van, gyakran és szívesen oszt meg részleteket életéről, s bár néhány hónapja még arról kesergett, hogy ellopták a telefonját, rajta a finoman szólva pikáns képeivel - melyek azóta sem kerültek elő -, ma már a gazdag lányok életét éli.

Miután a hír kapcsán felkapták, megnőtt követőinek száma, így a szponzorok is megtalálták a fiatal sportolót, aki már több mint 1 millió dollárt, azaz 400 millió fortintot keresett TikTok-videóival.

@livvy beach-nastics:) #foryou#gymnastics#fakebody♬ Cult classic - Tobi✞

Olivia, aki számos díjat nyert már tornászként, közösségimédia-szerepléséről azt mondta: „Csak példaképe szeretnék lenni a fiatal lányoknak. Jó példát akarok mutatni, és azt üzenem, hogy több vagyunk, mint a sportágunk. Ez nagyon fontos számomra" – majd hozzátette: „Nem próbálok nyomást gyakorolni magamra, és nem próbálom összehasonlítani magam másokkal. Csak megyek az áramlattal, és ez nagyon izgalmas" - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.