Veszélyben lehetnek? Aggódnak a rajongók a furcsa anya-lánya párosért a TikTokon

Bebe Bebop Tiktok anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztő összeesküvés-elméletekről beszélnek a rajongók egy 2,2 millió követővel rendelkező TikTok- sztár anya-lánya párosról. Sokan úgy gondolják, hogy veszélyben vannak. 

Bebe, az anyuka és Bebop, a 8-9 év körüli kislány videóit imádják a rajongók a TikTokon. Első ránézésre semmi furcsát nem mondana az ember róluk, ám ennek ellenére sokan mégis úgy gondolják, hogy veszélyben vannak és valaki kényszeríti őket a videók elkészítésére.

Van, aki úgy véli, hogy Bebop nem is kislány, hanem egy felnőtt nő lányruhákban. Valaki más azt gondolja, hogy Bebop valójában Aranza Maria Ochoa-Lopez, egy kislány, akit korábban elraboltak Vancouverben.

A videók alatt olyan hozzászólások olvashatók, hogy Bebop és Bebe viseljen zöld ruhát a következő videóban, ha valóban elrabolták őket; és volt, aki azt írta, hogy szív emojival jelezzék a videósok, ha bajban vannak.

Az anya-lánya páros egyelőre egyik aggódó kommentre sem reagált.

@bebopandbebe ❤️Time to Dance❤️ #healthadepopit#mymoneydontjiggle♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.