Mc Hawer őszintén az alkoholizmusról: "Elveszítjük a családunkat, és egyre lejjebb csúszunk"

alkoholizmus rehab függőség MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mc Hawer megjárta az alkoholizmus legmélyebb bugyrait, azonban már több éve nem él semmilyen tudatmódosító szerrel.

Hetek, de valójában hónapok óta tartanak a botrányok Molnár Gusztáv körül. Időbe telt, de a sorozatsztár végül beismerte alkoholproblémáit, és rehabra ment, azonban pár hét után saját felelősségére távozott.

Az alkoholizmus kapcsán ma reggel Mc Hawer volt a Mokka vendége, aki korábban több mint húsz évig küzdött a függőséggel. Elmondta, 10-15 alkalommal is megjárta az elvonót, de amint visszakerült a megszokott közegébe, mindent onnan folytatott, ahol abbahagyta. Végül ő maga volt az, aki megelégelte az állapotát, ismét bevonult a rehabra, és közel tíz éve él józan életet.

"Az embernek el kell jutni egy olyan pontra, amikor saját magától belátja azt, hogy itt komoly probléma van, és ebbe komolyan bele halni, méghozzá magányosan, méltatlanul, lecsövesedve. Elveszítjük a családunkat, a munkánkat, aztán egyre lejjebb csúszunk" - mondta a zenész. Hozzátette, számára az hatalmas segítség, hogy mára már igyekszik olyan emberekkel körülvenni magát, akik szintén nem fogyasztanak tudatmódosítókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.