Molnár Gusztinak terápiára van szüksége, ha továbbra is így él, belehalhat

Forrás: RTL -
terápia Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv színész bipoláris személyiségzavarral küzd és alkoholproblémái is vannak. Magánélete romokba hever, gyermekét nem láthatja egy ideig és a feleségével, Viviennel is különköltöztek. Vivien még hisz a közös jövőben, de azt mondja, csak akkor van esélyük, ha Guszti kezelteti magát.

"Jelenleg nem élünk egy fedél alatt, Gusztávnak terápiára van szüksége. Attól tartok, ha továbbra is úgy él, ahogyan most, ha nem változtat, bele is halhat, és ezt én nem szeretném. Hazavittem a szüleihez Szlovákiába. Körülbelül egy hónapja van náluk, pihen. Átmenetileg ezt találtuk jó megoldásnak. Telefonon tartjuk a kapcsolatot. Minden segítséget megadok neki, hiszen a férjemről van szó. Keresem a lehetőségeket, nagyon sok segítőhelyet találtam. Szeretem őt, de én nem tudom tovább fogni a kezét, nem tudok meggyógyulni helyette" - mondta a Story magazinnak Vivien.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien Forrás: RTL Klub

Guszti most a szüleinél lakik, azt mondja, azért ment oda, mert el akar bújni az emberek elől:
"Szerencsére vannak megkereséseim a jövőre nézve. El akartam bújni egy kicsit a kíváncsi szemek elől. Viviennel szeretjük egymást. (...) Azt tervezem, hogy decemberben új jegygyűrűt húzok az ujjára."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.