Kiderült: ennyit keres Szandi lánya a bébiszitterkedéssel Amerikában

Forrás: Instagram/Bogdán Blanka -
bébiszitter Szandi lánya Bogdán Blanka Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi lánya egy évvel ezelőtt hagyta el az országot, hogy Amerikában dolgozzon bébiszitterként. Most kiderült a munkájáról egy olyan részlet, ami valószínűleg már sokakat foglalkoztatott.

Blanka egy San Franciscó-i családnál dolgozik jelenleg, és nemrég elárulta, hogy nagyon megtetszett neki a kinti élet. Egy videóban most pedig arról is lerántott a leplet, hogy mennyit keres azzal, hogy gyerekekre vigyáz.

Szandi és a lánya, Bogdán Blanka Forrás: Instagram/Bogdán Blanka

"Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. (...) Én egyébként ezt a 195 dollárt kapom hetente. (...) Nem dolgozom 45 órát egy héten, és a hétvégéim is szabadok" - mesélte a Móka podcastben Blanka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.