"Csak én és a fiam leszünk" - Fazekas Vivien hatalmasat csalódott Molnár Gusztávban, ezért szakított férjével

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
Molnár Gusztáv válás alkoholizmus elvonókúra Fazekas Vivien szakítás alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv házasságának. A színész nem tartotta be az elvonókúrával kapcsolatban tett ígéreteit, ezért felesége a szakítás mellett döntött. 

Feladta az elvonót Molnár Gusztáv és idő előtt távozott a rehabilitációs intézményből. Fazekas Vivient szíven ütötte, amit férje tett; hatalmasat csalódott a színészben.

Viven és családja keresett Molnár Gusztinak intézményt, megbeszélték, hogy végigcsinálja az elvonókúrát, különben felesége, aki már eddig is mindent megtett, hogy támogassa a színészt, elválik tőle. Ennek ellenére Gusztáv csak három hétig bírta, és távozott az intézményből.

Molnár-Fazekas Vivien Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

Vivient szíven ütötték a történtek, mert ő és férje célokat tűztek ki, hogyan folytatják majd közös életüket, ha a színész végigcsinálja a rehabilitációt, többek között szerették volna, ha visszakerül a médiába, hogy azzal foglalkozhasson, amit szeret: közös gyermeket, nyaralást, házat szerettek volna, de úgy tűnik, ez sem volt elég motiváció Molnár Gusztáv számára, és az alkohol győzött a szép jövő vágya felett.

"Nekem az első és legfontosabb az lett volna, hogy boldogok legyünk, semmi mást nem akartam volna tőle, csak ezt" - mondta a terveikkel kapcsolatban Vivien, aki azt is elmondta, hogy rengeteg kis döfést kapott az elmúlt hetekben, emiatt nem hisz abban, hogy a kapcsolatot még helyre lehet hozni.

"Meghúztam a lélektani határt és azt mondom, innentől csak én és a fiam, innentől kezdve boldog élet, előre nézünk..." - mondta az RTL Klub reggeli műsorában Fazekas Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.