Molnár Gusztáv lebukott: a felesége szeme láttára szexchatelt vadidegen nőkkel

Forrás: Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv szexchat válás megcsalás Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv felesége nem bírta tovább az őt ért megaláztatásokat, és úgy döntött, elválik férjétől. 

Hiába tett meg mindent Fazekas Vivien, hogy megmentse a házasságát, nem bírta tovább azt a rengeteg megaláztatást, ami az utóbbi időben érte. Tegnap érkezett a bejelentés, hogy külön utakon folytatják Molnár Gusztávval.

Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv

Korábban arról írtunk, hogy Vivien olyan üzenetet kapott Gusztáv édesanyjának a telefonjáról, miszerint férje meghalt. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot arról, hogy mégis mit kellett átélnie a megalázott feleségnek:

"Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom, mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.