Jáksó László kendőzetlenül vallott házasságáról: nem szerelemnek indult a kapcsolatuk

Forrás: Origo -
Palikék Világa by Manna Heti Hetes szerelem Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László már négy éve házas, azonban mindeddig nem beszélt arról, hogyan ismerte meg a feleségét. 

A Heti Hetes egykori műsorvezetője négy évvel ezelőtt minden felhajtást elkerülve kötötte össze az életét szerelmével. Magánéletüket azóta is igyekeznek minél privátabban kezelni, de most kivételesen mégis kiderült néhány részlet a megismerkedésükről.

Jáskó László a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahol elmesélte, hogy már több mint 20 éve ismeri a feleségét, de négy évvel ezelőttig csupán barátok voltak.

Jáksó László, Sláger FM Forrás: Origo

Amikor a műsorvezető még a Danubius Rádiónál dolgozott, a titokzatos nő betelefonált a műsorba, Jáksónak pedig azonnal megtetszett az akkor 17 éves lány humora. Ezután többször is felhívta a műsor alatt.

"Húsz éven keresztül úgy volt, hogy időnként felhívtam. Sokáig a nevét se tudtam, aztán egyszer bejött, konstatáltam, hogy nagyon szép és aranyos lány. Annyira határozott volt, és nem egy rajongó típus, hogy én soha nem is kezdeményeztem semmit" - mesélte.

Négy évvel ezelőtt azonban minden megváltozott. A műsorvezető éppen egy szakítás után élte a gyászidőszakot, amikor a nő felhívta. Még aznap találkoztak, érzelmeik pedig végre szabad utat kaptak. Az esküvőjükre ezután néhány hónappal került sor, boldogságuk pedig azóta is töretlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.