"Rosszul voltam magamtól" - ezért nem szerepel Kapócs Zsóka a nyilvánosság előtt

Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka szereplés nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka tőle szokatlan módon a minap megosztott egy fotót párjáról, ennek kapcsán árulta el, miért nem szerepel már annyit a nyilvánosság előtt.

Nagy meglepetésre Kapócs Zsóka megosztott egy közös fotót a párjával, erre korábban még nem volt példa. A ma már lakberendezőként dolgozó Zsóka elárulta, miért nem szerepel már annyit a nyilvánosság előtt.

Kapócs Zsóka elárulta, miért vonult vissza a nyilvánosságtól Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka

"Én nem vagyok egyáltalán képernyőfüggő és csak akkor megyek el szerepelni bárhova is, ha mondanivalóm van az életemről, és hangsúlyozom nem a magánéletemről. Nekem meggyőződésem az, hogy nem muszáj az embernek lépten-nyomon szerepelni. Én, amikor kétszer egymás után szerepeltem egy újság címlapján, második nap rosszul voltam magamtól. Nem szeretném, hogy az embereknek ezt kelljen nézni ha kell, ha nem. És millió egy embert fel tudnék sorolni, akibe ha akarok, ha nem állandóan belefutok a médiából" - idézi a Blikk a Reggeliben elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.