Tóth Andi legújabb posztja elárulja, együtt van-e még Marics Petivel

Forrás: Marics Peti /Instagram -
közös videó párkapcsolat Marics Peti pletyka szakítás kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén bombaként robbant a hír, hogy hazánk két legismertebb fiatal énekese egy párt alkot. A rajongóikat szinte sokkolta ez az információ, ugyanis emberek százai szerelmesek mind Andiba, mind pedig Petibe, akiknek így az utolsó reménye is szertefoszlott.

A pár eleinte rengeteg közös posztot megosztott a közösségi médiában, de az elmúlt napokban feltűnően nagy lett a csend. A neten pedig be is indult a pletykaáradat és sokan biztosra vették, hogy amilyen gyorsan jött, olyan hamar véget is ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata. Többen erre nézvést bizonyítékot is találtak az énekesnő Instagram-oldalán.

Tóth Andi és Marics Peti Forrás: Instagram/Marics Peti

A fiatalok azonban most rácáfoltak a szakításukról szóló pletykákra és közös videót posztoltak az egyik éjszakájukról. A felvételen az látható, amint Andi és Peti egymás mellett fekszik, és mindkettejük arcán van egy-egy arcmaszk. A pár másodperces videóból jól látható, hogy nagyon szerelmesek, ez pedig ékes bizonyítéka annak, hogy valóban egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.